Ако се чудиш откъде да си напазаруваш храна директно от земеделски производители, заповядай на изложенията „Billa градини“. Те ще се провеждат всяка сряда и четвъртък от август пред девет магазина на Billa в шест града от 18:00 до 20:00 часа. На тях хората ще могат да опитат страхотни български плодове и зеленчуци и да се срещнат с техните производители.

Къде ще има изложения „Billa градини“

Изложенията ще се проведат в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Русе. А ако кликнеш тук, ще можеш да видиш всички адреси и дати, за да избереш най-близкия до теб магазин.

Тази инициатива е продължение на дългосрочната подкрепа, която Billa оказва на българските производители на плодове и зеленчуци. Изложенията се подкрепят и от Министерството на земеделието, храните и горите и Българската агенция по безопасност на храните.

"Всички производители на изложението са наши партньори, чийто труд високо ценим и уважаваме. Щастливи сме, че им помагаме да развиват бизнеса си, като им предоставяме възможност да предлагат продукцията си в магазините ни. Гордеем се, че за четвърта поредна година работим ползотворно по проекта "Градините на Billa" и като резултат в активния сезон на производство основните артикули като краставици, червени и розови домати, картофи, моркови и тиквички са 100 процента български", заяви Бойко Сачански, Управител на Billa България.

Вижте още

Ако искаш да дариш дреха на нуждаещ се, иди в Billa

Компанията дарява 1 ст. на фондация „Искам бебе“ при покупка на продукт от марката „Billa”

Billa България стартира две нови инициативи в областта на корпоративната социална отговорност

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.