Информираният избор е пътят към здравословното хранене

В забързаното ни ежедневие прекарваме все по-малко време с близките си. Понякога решаваме да заменим вечерята вкъщи, един от символите на домашния уют, с хапване на крак по пътя. Или просто не вечеряме заради многото си ангажименти.

Вече няколко месеца майстор-готвачите Иван Манчев и Таньо Шишков спасяват вечеря след вечеря в рамките на кампанията на Лидл България „Да спасим вечерята“: от удоволствието на готвенето до споделените мигове около масата.

Кой спасява вечерята?

Главните герои в епизодите на „Да спасим вечерята“ са мъже и жени от различни възрасти, избрани сред регистриралите се за участие онлайн. Под ръководството на шеф Манчев и шеф Шишков те преминават през всички етапи докато ястията стигнат до масата: от обсъждането на рецептите и пазаруването до приготовлението. С помощта на майстор-готвачите дори неопитните в кухнята научават, че усилията за подготовка си заслужават.

Всеки може да опита

Участниците в кампанията спасяват своята вечеря пред камерите. Всички останали ентусиасти могат да черпят вдъхновение на gotvi.lidl.bg и да изненадат своето семейство с вкусна и здравословна вечеря.

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.

Теми