МЕТРО вече предлага разнообразен асортимент от над 1 500 хранителни и нехранителни 100% биосертифицирани продукта - храни и напитки, препарати, козметика и стоки за дома чрез специално обособени биосектори в своите 11 магазина в България. А сега ти предлага да спечелиш награди от сектор БИО!

Ето какво трябва да направиш в няколко лесни стъпки:

1. Снимай продукти, които ти харесват, от новите БИО сектори в магазини МЕТРО.
2. Качи снимката в коментар под  публикацията във Фейсбук.
3. Участвай в теглене за:
    1 награда – Продукти по избор от сектор „БИО“ на стойност 100 лв. с ДДС
    10 награди - Продукти по избор от сектор „БИО“ на стойност 50 лв. с ДДС

Пълните правила на играта можеш да видиш тук. Побързай- играта се провежда до 9 ноември. 

Пълната продуктова гама на МЕТРО включва  плодове и зеленчуци, месо и месни изделия, риба, млечни изделия, десерти и шоколади, брашно, варива и паста, олио и масла, зърнени закуски, снакс и ядки, бисквити и барове, чай и кафе, безалкохолни напитки, пиво, вино, козметика, грижа за детето, перилни и почистващи препарати, стоки за дома. Сред интересните предложения, впечатления правят биоразградимите продукти, боите за коса, продукти за домашни любимци.

Продуктите са изцяло екологични, без изкуствени съставки и химикали, произведени събразно изискванията за прозрачност и проследимост, а опаковките им са от рециклируеми материали. Биопродуктите са придружени с пълната необходима информация за произход и качество, за да могат клиентите да направят информиран избор - факт, който отличава биосекторите на МЕТРО от конкуренцията.

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.