Искаш ли детето ти да заобича зеленчуци и да научи защо здравословното хранене е толкова важно? Знаеш, че най-лесно това ще стане като се забавлява. И тук на помощ идва Billa с кампанията си „Градината на Jamie”.

Албум с 96 забавни стикера учи на здравословно хранене

Любимият ТВ готвач на малки и големи, Джейми Оливър и Billa заедно поемат на мисия да предадат на децата любов към полезната храна и здравословен начин на живот. Всеки, който е гледал предаванията на Джейми, знае, че той много държи на качествените и здравословни продукти и винаги обяснява какво прави една храна полезна.

А с кампанията „Градината на Jamie“ тези съвети лесно ще бъдат научени от децата. За това ще помогне новият стикер албум на Billa. Той съдържа 96 забавни лепенки и много интересна информация за полезните свойства на плодовете и зеленчуците, предлага лесни и здравословни рецепти, разкрива любопитни факти и включва в себе много забавни дейности. Албумът е със страхотни картинки, които ще запленят всяко дете... а и родителите му.

Албумът може да бъде купен от всеки магазин на Billa на цена от 2,99 лв. А стикерите за него са в пакетчета по 4, които струват 0,99 лв. Но пък за всеки 15 лева сметка в Billa ще получиш едно пакетче като комплимент от веригата. Албумите и стикерите ще се разпространяват до края на месец май, когато изтича кампанията „Градината на Jamie“.

Възпитайте малки градинари

Виждали сме как Джейми отива в градината си и си бере пресни билки и зеленчуци. Е, да той живее в къща с голям двор, но пък с помощта на Billa всеки може да стане любител градинар. От веригата са подготвили специална мини оранжерия, с която родителите и децата могат да засадят и отгледат 4 чудотворни билки и подправки. Пред очите ви малките семенца кориандър, кресон, босилек и див лук ще се превърнат в растения, които ще можете да откъснете и приготвите по любима рецепта.

Комплектът съдържа оранжерия от кампанията "Градината на Jamie", семена (босилек, див лук, кориандър и кресон) и декоративни стикери за декорация и персонализиране на оранжерията. Той струва 8,99 лева, а почвата за растенията се купува отделно и е на цена 0,99 лева.

С новата кампания на Billa всеки родител ще има на разположение силни оръжия, с които да научи детето защо здравословното хранене е важно. А и забавлението е гарантирано за цялото семейство.

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.