интервю

Пам Велидис: Ако жените са обичани, нищо друго няма значение

...освен да могат да правят поне един вид мусака

Знаем, че перфектните мерки за един модел са 60-90-60. Много жени...

Люси Дренски: Трябва да минимизираме до оптимума, не до минимума

Едно интервю за въздушната йога и постоянството

Людмил Дренски е електроинженер, който е учил богословие и е имал...

50 деца от Смолян ще са апостоли на здравословното хранене

ЦУРП и Lidl ще популяризират активния живот

През следващата година 50 ученици от 1-и до 4-и клас на смолянското...

Боян Петров заменя консервите с изсушени смутита

Алпинистът разработва солено барче и често си представя гювеч, когато се храни в планината

През септември любимият ни алпинист Боян Петров изкачи десетия си...

Наталия Кобилкина: Мъжете имат нужда от щастливи жени

Романтичен разговор за храната и интимността

Храната или любовта? Секси ли е, когато един мъж готви? Как да направим жената до себе си...

Йоли Делибозова за музиката, тишината и чолбура

Известната блогърка и кулинарна водеща разказва за домашната храна и споделя автентична рецепта

Йоланта Делибозова е музикант-виолончелист, но е по-известна с кулинарните си вълшебства. Повече...

Шеф Токев: Човек трябва да пробва от всичко, за да не съжалява

Какво е „покето“ и за какво може да се ползва стара врата от Петърч?

Много можем да напишем за Андре Токев. Все пак той е единственият носител на Global...

Впечатляващо интервю с Белослава - Част 1

Коя е любимата диета на певицата и къде намира вдъхновение?

Срещаме се с Белослава в дъждовен ден в ресторанта ѝ Ателие, където е топло и уютно. И...

Впечатляващо интервю с Белослава - Част 2

Повече за даващия егоизъм и бъдещата ѝ готварска книга

След като...

Трябва да слушаме телата си

Любимите рецепти на Гери Турийска и Ясен Козев и принципите им за здравословно хранене

Гери Турийска и Ясен Козев са едно от най-музикалните семейства в България. Тя е автор на...