С подкрепата на

Информираният избор е пътят към здравословното хранене

За нас

Платформата „Знам да ям” е създадена с цел да популяризира здравословното хранене и да помогне на всеки да подобри качеството си на живот. Чрез znamdaiam.bg и Facebook страницата „Знам да ям” искаме да изградим общност от приятели с интерес към полезните храни, вкусното готвене и разумното пазаруване.

Ние, създателите на „Знам да ям”, вярваме че пътят към здравословното хранене е информираният избор и целта ни е да помогнем на всеки да открие най-доброто за себе си и така стъпка по стъпка да започне да живее по-добре. Читателите ще открият полезна информация за различни храни, тяхното съхранение и приготвяне; изпитани в практиката съвети за здравословно и балансирано хранене, които лесно могат да бъдат приложени; идеи за разумно пазаруване; интервюта с топ готвачи и специалисти по хранене и много информация за повишаване на хранителната култура и навици.

„Знам да ям” е собственост на Сдружението за модерна търговия, което обединява голяма част от най-големите търговски вериги в страната, много от които търгуват с храни. Създаването на страницата е инициирано от неговите членове Billa, Kaufland, Lidl и Metro Cash&Carry.

Ще се радваме да научим какво искате да откриете на страницата, кои съвети са ви били полезни и за какво бихте искали да получите повече информация. За целта можете да използвате контактите, посочени в сайта.

Приятно четене!