Информираният избор е пътят към здравословното хранене

Утре от 11 часа в МЕТРО България на бул. Цариградско шосе, сред изобилие от изби, марки и реколти, търговската верига ще представи обновения си винен отдел и обогатен винен асортимент на специално събитие.  Това е поредната стъпка, която компанията предприема за задоволяване на нуждите на своите клиенти. Обновяването на винената си листа с над 1000 вида вина от целия свят, назначаване на около 30 винени специалисти във всички магазини и по-гъвкаво формиране на асортимента са едва част от нововъденията. 

Посетителите на събието ще имат възможност не само да дегустират избрани вина, но и да научат за интересните нови предложения във винената листа на МЕТРО. А асортиментът е голям: надхвърля над 1000 вида пенливи, бели, розе, червени, десертни, подсилени, специални и плодови български и вносни вина. А производителите са от Дунавската равнина, Тракийската низина, Долината на Струма, Черноморския регион и Розовата долина. Ако си почитател на вносните вина,  можеш да намериш специална селекция от вина от Италия, Франция, Испания, Австрия, Германия, Португалия, Унгария, Македония, Нова Зеландия, ЮАР, Южна Америка, Северна Америка, Австралия.

Гости ще бъдат основните доставчици от най-големите български винарни, както и инж. Красимир Коев, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за лозата и виното на Министерство на земеделието, храните и горите. 

МЕТРО България те очаква.

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.

Теми