Информираният избор е пътят към здравословното хранене

През тази година Kaufland празнува своя 50-и рожден ден. Преди половин век в град Бакнанг, Германия е отворен първият магазин на веригата. Обикновено на рождени дни се носят подаръци, но в този случай рожденикът изненадва своите „гости“ със страхотни предложения – над 100 продукта, които са на специални цени. И понеже обичаме изгодното пазаруване, разгледахме офертите и споделяме какво ни направи впечатление.

До 50% намаление на над 150 продукта в 13 категории

Рождениците от Kaufland са се погрижили всеки да остане доволен от посещението си в магазина и да си тръгне с изгодна покупка. Затова и намаленията за 50 годишнината на веригата обхващат 13 категории хранителни и нехранителни стоки. Като започнем от месо, риба, напитки и консерви и стигнем до храни за домашни любимци, автоаксесоари и електроуреди.

И като говорим за специални цени, имаме предвид точно това. Намаленията започват от 15% и стигат до 53%. При храните могат да се открият както пресни продукти, така и консерви. Отстъпките варират от 15% до 40-45%. Така можете да напазарувате супер изгодно, а и защо да не се запасите с любимите си консерви? Например буркан зелен фасул е с 30% отстъпка и е само 1,3 лева. А за любителите на здравословното хранене има нерафинирано слънчогледово олио, шарлан, само за 3,3 лева за 750 мл.

Можете да пазарувате изгодно и пресни продукти за домашно парти или за замразяване, например. Плодовете и зеленчуците са на супер цени. Същото се отнася и за продуктите от свежите витрини. Какво ще кажете за черни маслини за 5 лева за килограм, което е намаление от 43% от редовната цена? Или за свински бут с 25% намаление, който излиза 6 лева килограма?

А ако имате домашен любимец, можете да му купите любимата гранулирана храна с отстъпка между 20% и 37%. Разгледайте и офертите за битова химия и козметика – тези продукти също са на страхотни цени и можете спокойно да вземете по-голямо количество, защото няма да се развалят.

Сега е моментът да промените и спалнята си. В Kaufland са пуснали завивки, матраци, покривала за легло и спални комплекти с до 50% намаление. На нас ни хареса топ матракът с дебелина 5 см. От мемори пяна за 180 лева за легло с размер 160х200 см.

Не можем да ти разкажем за всички предложения, тъй като са твърде много. Затова ти предлагаме просто да кликнеш тук https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik.html и да видиш какво можеш да намериш на добра цена в близкия Kaufland.

1 200 хипермаркета за 50 години

Днес Kaufland е един от най-големите търговци на дребно в Европа. Компанията има над 1 200 хипермаркета в цяла Европа. Първият магазин в България беше открит в Пловдив през 2006 г. Към момента у нас има 58 хипермаркета Kaufland  в 33 града. Компанията е и един от най-големите работодателите у нас с екип от над 6400 души, голяма част от които са с компанията от самото й начало.

„Богатата история и опит на Kaufland на международните пазари ни позволява да задаваме и поддържаме всекидневно най-високите стандарти на местния пазар в България.“, коментира Димитър Спасов, Главен изпълнителен директор на Kaufland България. „Благодарение на 50-годишното ни присъствие в Европа, днес на местно ниво налагаме тенденции за прозрачен бизнес и добри практики, създаваме и прилагаме най-модерните международни технологии и иновации във всяка сфера на нашата дейност в страната.“, допълни той.

Снимка: Facebook

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.

Теми