Информираният избор е пътят към здравословното хранене

BILLA България официално откри своя шести магазин в Пловдив. Бойко Сачански, Управител на BILLA България, Георги Титюков, зам.-кмет на Пловдив, Савина Петкова, председател на Общински съвет – Пловдив, Евелина Апостолова, зам.-областен управител на Пловдив, Ральо Ралев, кмет на район "Северен" и Калоян Георгиев, зам.-кмет на район "Северен" разрязаха лентата по време на голямото откриване на супермаркета, разположен на бул. "Васил Априлов" 124А в Града на тепетата.

Шестият магазин на BILLA в Пловдив следва най-високите стандарти и има атрактивен дизайн и комуникативна локация. Обектът разполага с комфортна зона за хранене, както и с голям паркинг, който ще направи пазаруването още по-лесно и по-удобно. Супермаркетът ще предложи на клиентите разнообразие от висококачествени продукти, достъпни за всеки бюджет. Основен акцент са приготвените на място храни като свежи салати, прясно изцедени фрешове и топъл хляб, изпечен на всеки 30 минути. Богатият асортимент включва още апетитни месни и безмесни грил специалитети, топли ястия, приготвени по здравословен начин без пържене, и жива бира. Специално за любителите на сладките изкушения в магазина е разположен щанд за насипни бонбони.

"BILLA продължава да разширява мрежата си и да достига до все повече потребители. Вече имаме 117 магазина в България – едно сериозно число, зад коeто стоят ежедневните усилия и отдадеността на целия ни екип. Тези 117 обекта са доказателство и за доверието на клиентите, което успяваме да поддържаме вече 17 години. Затова и откриването на шестия ни пореден магазин в Пловдив за нас означава, че жителите на града са доволни от продуктите и услугите, които им предлагаме. Гарантираме, че и в новия ни обект те ще открият добре познатия богат асортимент и безупречно обслужване", коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България

Стремежът на компанията да бъде близо до клиентите си и да им предлага висококачествени продукти беше високо оценен в независимо пазарно проучване на швейцарската организация ICERTIAS. BILLA стана първата търговска верига у нас, получила престижното отличие "Приятел на клиентите". Наградата е резултат от успешната политика на компанията спрямо потребителите и служителите й, както и от силната й социална ангажираност.

На снимката: (от ляво надясно): Бойко Сачански, Управител на BILLA България; Георги Титюков, зам.-кмет на Пловдив; Савина Петкова, председател на Общински съвет – Пловдив; Евелина Апостолова, зам.-областен управител на Пловдив; Ральо Ралев, кмет на район "Северен"; Калоян Георгиев, зам.-кмет на район "Северен"
Снимка и материал от Дневник.

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.

Теми