Информираният избор е пътят към здравословното хранене

Всички търсим рецепти какво да сготвим за празници или как да украсим дома си. И се започва едно ровене из интернет, питане на Google и накрая се оказва, че сме загубили много време. А има и по-лесен начин – да намерим, каквото търсим, на едно място. За този Великден мястото е Kaufland.bg.

Класически и екзотични рецепти

Вече можете да не се чудите как да приготвите агнешкото „по-така“ и да не е същото като миналата година. От Kaufland са ви приготвили много интересни рецепти за празника, с които да изненадате близките си. Ако пробвайте агнешкото с коприва и резене или рецептата за агнешко в сметанов сос. От по-екзотичните предложения впечатление ни направиха и салатата от пъдпъдъчи яйца с панирани чери домати и спаначената супа със сметана и хапки от пушено сирене. Разбира се, обърнато е внимание и на класиките като пълнена агнешка плешка или бутче и традиционната курбан чорба

От Kaufland са приготвили и много рецепти за салати, предястия и десерти, с които да разнообразите менюто за празника. Всички предложения ще откриете тук, а ние минаваме към

Идеите за украса

Явно от Kaufland обичат да провокират хората да творят, а не да разчитат само на готови украси. Затова и са събрали три супер интересни идеи за Великденска украса, която всеки може да направи сам. Имаха същия подход и към Коледната украса, което заслужава адмирации.

И така предложенията за Великден са супер интересен сет от мини вази (няма да издаваме от какво са направени), едно джобче зайче и тематичен етикет. Сигурни сме, че идеите ще ви харесат и затова направо ви пращаме да ги разгледате тук.

Награди, скрити във вестник

За празниците от Kaufland са подготвили и игра с награди. За да спечелите трябва внимателно да разгледате вестника на веригата, който ще открие в пощата си или на място в близкия магазин, и да преброите колко червени яйца са скрити в него. Сто човека от далите верен отговор ще получат награди.

И така, това бяха няколко от специалните предложения на Kaufland за Великден. Надяваме се, че са ви харесали. Ние със сигурност ще сготвим по-интересно агнешко.

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.

Теми