Информираният избор е пътят към здравословното хранене

Лято, природа, птички, пчелички и ромон на рекичка и неповторимият аромат на скара и върху нея крехки, ароматни месца. И за да е още по-приятно, днес ще ти кажем как да не губиш време за приготвянето на въпросните грил изкушения. Решението е много лесно – отиваш до близкия Lidl и се губиш в огромния избор от предложения за летния сезон.

Грилът е за всички

В Lidl вярват, че грилът е за всички. И затова са подготвили месни изкушения, които да удовлетворят всеки вкус. Те включват както кулинарни произведения от млени меса, така и готови пържолки, крилца и шишчета. Има мариновани и натюр, с добавки и без, малки и големи разфасовки…

Любимци от кайма

Е как да не си вземеш една хубава сочна плескавица? В Lidl можеш да намериш сръбската грил гордост – Гурманска плескавица. А ако искаш да заложиш на БГ традицията, смело се мятай на кебапчета и кюфтета по стандарт „Стара планина“.

Шишове и пържолки за всеки

Скара и шишче е класическа комбинация. Можеш да разнообразиш пикника си с пилешки и свински шишове от качествено месо. На нас много ни хареса двете „по-така“ предложения. Първото е маринованите факлички от свински гърди. Стават много крехки и вкусни. Втората по-интересна идея е балканският шиш. Това е перфектно овкусена кайма, която става неповторима на грила.

Естествено има и всякакви свински и пилешки пържолки. Дали ще са вратни, от бут с марината или без, ти си решаваш.

Трудното става лесно

Едно от най-сериозните предизвикателства за всеки грил любител е приготвянето на ребра. Който е пробвал, знае за какво говорим - ребрата си искат майстора. Вече и това е лесно. Бъркаш в хладилника и си вземаш маринованите свински Spare Ribs. Резултатът ще те изненада супер приятно. Казваме го от опит.

Страхотни грил добавки

В Lidl знаят, че не може да се кара само на месо. Затова и са подготвили допълнителни „екстри“. Бирите за представени от светли и пшенични и от най-новите предложения на Lidlкрафт бирички. За хлебни вкусотии, можеш да разгледаш и „Фурната на Lidl”, а за плодово-зеленчукови – към мениджър „Свежест“.

И така обявяваме грил сезонът в Lidl за открит и се отправяме към рекичките, птичките и пчеличките натоварени с идеи как пикникът да бъде по-вкусен.

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.

Теми