Информираният избор е пътят към здравословното хранене

Тази неделя (19.11), Lidl ще посрещне жителите на град Пловдив в най-новия си магазин на бул. България 115А. Вратите отварят в 11.00 ч.  

Това е шестият търговски обект на Lidl в града и 86-и в страната. Така Пловдив става вторият град в държавата след София с най-много магазини Lidl. Това явно демонстрира значението на градът в търговската мрежа и е свидетелство за устойчивото разрастване на веригата на българския пазар.

Шеф Манчев и шеф Шишков ще бъдат специални гости на откриването. Освен известните кулинари ще има и куп други изненади и награди.

Интериорът на новия магазин ще е създаден съобразно новата концепция на марката: с изключителна грижа за клиентите и с мисъл за околната среда. Какво могат да очакват клиентите? Много по-прегледна подредба, висока енергийна ефективност на сградата и редица нововъведения като нови продуктови групи, ново оформление, нови секции като Деликатека и Витаминотека, както и въвеждането на т.нар. Shop in shop – подредба, която прави пазаруването лесно и удобно и пести време на клиентите. Това, което не се променя, е ангажимента на веригата да предлага винаги оптимално съотношение качество-цена, различни иновации и по този начин да бъде и от полза за обществото.

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави, a e в България от 2010 г. Днес компанията има 85 магазина в 45 града и над 2 200 служители. Lidl България е носител на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-добро съотношение цена-качество на продукти със собствена марка и 7 отличия QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на продукти със собствена марка в България.

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.

Теми