Информираният избор е пътят към здравословното хранене

Lidl България откри коледния сезон със специални предложения за цялото семейство, сред които подаръчни ваучери, селекция от богат празничен асортимент и коледен онлайн каталог.

Ваучерът може да бъде зареден с желаната сума в размер от 10 лв. до 195 лв., като с него могат да се пазаруват всички стоки без ограничения във всички магазини Lidl в страната. Това ще е коледен подарък, който може да се ползва дълго: нямаш ограничение във времето и броя на пазаруванията- ваучерът важи до изчерпване на заредената сума.

Ваучерите са нововъведение за Lidl, но тъкмо на време да зарадвате ценителите на добрата храна и по-практичните си приятели. За ценителите на деликатесите и вкусните Коледни предложения са луксозните селекции с марка Favorina и Deluxe. Направи празника си специален с австралийски стек от кенгуру, италиански пъдпъдъци, коледни сладки и шоколадов щолен.

Lidl България предлага и Коледен онлайн каталог за истинска празнична приказка. В него ще можеш да намериш различни идеи за предстоящите празници – от подаръци за малки и големи до разнообразни лакомства и предложения за вълшебен празник за цялото семейство.Освен полезни съвети и идеи, можеш да спечелиш и награди в специалната Коледна игра на компанията, голямата награда в която е пътуване в чужбина за двама до избрана от победителя дестинация.

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.

Теми